×

Ajánlott 20% promóciós kedvezménynél sokkal nagyobb kedvezményt biztosítunk!

Hogyan kaphatja meg az ajándékot?

  1. Vásároljon legalább 150.000 Ft értékben Schneider Electric Sedna vagy Sedna Elements (SDD) termékeket egy számlán.
  2. Töltse fel a vásárlást igazoló blokkot/számlát és adatait a www.pontbevalto.hu/promocio felületen. A promócióban vállalkozás nevére kiállított bizonylattal nem lehet részt venni.
  3. A blokk/számla feltöltését, valamint adatainak megadását követően jelölje meg, hogy melyik LEGO terméket szeretné ajándékba kapni.Ezt követően automatikus visszaigazoló e-mailt kap arról, hogy sikeres volt-e blokk/számla feltöltése.
  4. A feltöltött blokkon/számlán szereplő tételeket ellenőrzik, hogy megfelelnek-e a promóció szabályzatban foglaltaknak, majd ennek eredményérők e-mailben tájékoztatják.
  5. Az ajándékra jogosult vásárlónak a feltöltéstől számított 30 naptári napon belül elküldik a kiválasztott LEGO terméket (a rendelkezésre álló 200 db-os ajándékkészlet erejéig) a megadott szállítási címre.

Rólunk

Cégünket 1991-ben alapítottuk, vállalatunk ma is 100%-ban magyar tulajdonban áll, amire büszkék vagyunk. Majd negyed évszázados szakmai tudással, gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk ipari és lakossági villamos hálózatok kivitelezése területén. Az eltelt hosszú évek folyamán széleskörű ismeretekre tettünk szert a villamossági anyagok teljes termékpalettájára és azok gyártóira. Ennek kapcsán kezdtük el a villamos termékek egy bizonyos termékkörének, a kiváló minőségű villanykapcsoló, dugalj, konnektor, váltókapcsoló professzionális kereskedelmi forgalmazását webáruházunkban.

Villanykapcsoló kínálataink, a legnagyobb nevű európai villamossági anyagok gyártóinak kiváló minőségű szerelvényei, mint a Legrand kapcsoló, Schneider kapcsolók családjai. A legmodernebb (okos) technológiai követelményeknek és a mindenkori vevői elvárásokat kielégítő funkció, anyag színválasztékot kínáljuk villanykapcsoló, dugalj, konnektor, váltókapcsoló terén, mindezt elérhető, versenyképes árakon.

Szakértelmünkkel segítünk Önök számára a legmegfelelőbb műszaki tanácsadást nyújtani, hogy otthonukba választott esztétikus szerelvénycsaládból a legtöbbet hozhassák ki.