Rólunk

Cégünket 1991-ben alapítottuk, vállalatunk ma is 100%-ban magyar tulajdonban áll, amire büszkék vagyunk. Majd negyed évszázados szakmai tudással, gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk ipari és lakossági villamos hálózatok kivitelezése területén. Az eltelt hosszú évek folyamán széleskörű ismeretekre tettünk szert a villamossági anyagok teljes termékpalettájára és azok gyártóira. Ennek kapcsán kezdtük el a villamos termékek egy bizonyos termékkörének, a kiváló minőségű villanykapcsoló, dugalj, konnektor, váltókapcsoló professzionális kereskedelmi forgalmazását webáruházunkban.

Villanykapcsoló kínálataink, a legnagyobb nevű európai villamossági anyagok gyártóinak kiváló minőségű szerelvényei, mint a Legrand kapcsoló, Schneider kapcsolók családjai. A legmodernebb (okos) technológiai követelményeknek és a mindenkori vevői elvárásokat kielégítő funkció, anyag színválasztékot kínáljuk villanykapcsoló, dugalj, konnektor, váltókapcsoló terén, mindezt elérhető, versenyképes árakon.

Szakértelmünkkel segítünk Önök számára a legmegfelelőbb műszaki tanácsadást nyújtani, hogy otthonukba választott esztétikus szerelvénycsaládból a legtöbbet hozhassák ki.